Keress több mint 2500 cég szolgáltatása között!

Divatos alkalmi ruhák nyári esküvőkre

Szeretnél néhány tippet kapni arra vonatkozóan, hogy milyen alkalmi ruhát viselj, mint esküvői meghívott? Rengeteg választási lehetőség áll rendelkezésedre, a hosszú estélyi ruhától az elegáns szaténig. Fogadj meg néhány jótanácsot a 2010-es esküvői alkalmi ruha divattal kapcsolatban és tudd meg milyen öltözék a legmegfelelőbb egy idei esküvőre.
Divatos alkalmi ruhák nyári esküvőkre

 

Mint meghívott, mindig egy dilemma az, hogy mit viselj meghívottként egy barátnőd, ismerősöd esküvőjén. A "Hogyan járjunk magas sarkúban" című könyvben, Camilla Morton nevén nevezi a dolgokat, "amilyen egyszerű a menyasszonynak, olyan rémálom mindenki másnak."

 

Általános útmutató az esküvői ruhához

Végy egy kis ihletet a szezon divatjából, inspirálódj a szebbnél szebb trendi színárnyalatokból, mint a mokka vagy a sikkes fekete, valamint a bézs. Elmúltak azok az idők, amikor nem volt divat a fekete alkalmi ruha viselete egy esküvőn. Az egyedüli szabály, amit be kell tartani egy esküvőn az, hogy nem bitorolhatjuk el a menyasszonytól a trónt.

 

Dönts olyan stílus mellett, amely se nem túl egyzserű, banális, se nem túl merész és kihívó. Ha úgy gondolod, akkor beszéld meg előzőleg a menyasszonnyal, mi a véleménye bizonyos színekről, vagy netalán van-e az esküvőnek valamilyen kiválasztott témája vagy színvilága.

 

A mintás alkalmi ruha nagyon divatos az idén 

 

Viselhetsz akár mintás estélyi ruhát is, viszont azt tartsd észben, hogy ezekhez jóval kevesebb kiegészítő szükséges. Az egyszínű alkalmi ruhákat viszont a körültekintően kiválasztott, sikkes kiegészítők dobják fel.

 

Virágmintás estélyi ruha
Virágmintás estélyi ruha

 

A legtöbb nő egy olyan ruhába akarja befektetni a pénzét, amelynek majd utólag is hasznát tudja venni. Eszerint vedd figyelembe egy monokróm estélyi ruha örökérvényűségét. Tökéletes választást képez, valamint nagyon sikkes és elegáns hatást kelt például egy fehér mintázatú fekete estélyi ruha.

Természetesen a várvavárt eredményt csak akkor éred el, ha a megfelelő kiegészítőket viseled hozzá. Próbáld ki a rózsaszínt, a fuchsiát, a vöröset, a bíbort vagy a zöldet. Mindezek a színek egy különleges megjelenéssel és stílussal fognak felvértezni.

 

Ha elég merész vagy bevállalhatsz egy egyszínű, csillogó maxit, mely minden tekintetet vonzani fog. Viselj hozzá magassarkú fémes hatású szandált vagy cipőt.

 

Estélyi ruha
Különleges estélyi és alkalmi ruhák

 

A megfelelő kalap kiválasztása

A különleges kiegészítők divatjára utalva, az esküvő mindig is egy jó megfelelő alkalom lesz, arra, hogy egy kalapot vislejünk. Válassz egy olyan kalapot, ami nem csak az öltözékedhez illik, hanem az arcodhoz és az alakodhoz is. Ha egy nagyon alacsony és egy széles karimájú kalapot választassz, akkor Stephen Jones divattervező véleménye szerint egy animált gombához fogsz hasonlítani. Jones egy szőrmés kalapot vagy fátylat javasol, ha szögletes arcformád van. Ha viszont kerek arcod van, akkor a szimmetrikus stílus az, ami a számodra legmegfelelőbb. Egy fátylas kalap olyan hatással lesz a szemeidre, mintha azok nagyobbak lennének és egy bizonyos csillogást ad majd nekik.

 

További tanácsok az esküvői öltözéket illetően

Mielőtt befektetnél egy esküvőn viselendő alkalmi ruhába, fontos, hogy vegyél figyelembe bizonyos szabályokat az aktuális esküvői divatot illetően. Ugyanakkor, ha azt tervezed, hogy az elkövetkező időszakban több esküvőn is részt veszel, az egyik legfontosabb tanács az, hogy ha lehet nyáron vásárolj.

 

Morton azt állítja, hogy „az esküvők olyanok, mint a buszok: sokáig vársz rájuk, azután egyszerre három is jön".

 

Különleges esküvői és alkalmi smink tippek
Különleges esküvői és alkalmi smink tippek

 

KÉSZÍTS SAJÁT KEZŰLEG MEGHÍVÓT!
Lassan itt az ideje elküldeni az első meghívókat – készíts egyedi esküvői invitálást sajt kezűleg!
ESKÜVŐI "SAVE THE DATE" - NAGYON FONTOS A SIKER ÉRDEKÉBEN!
Már most érdemes gondolni arra, hogy előre figyelmeztessük a barátokat, mikorra ne csináljanak programot – mert az a nap a mi napunk! :)
TANÁCSOK ÉS TECHNIKÁK ESKÜVŐI VIRÁGOKHOZ!
Néhány esküvői virággal kapcsolatos tanácsot szeretnél, mielőtt még belefulladnál a tengernyi ötletbe? Íme néhány ötlet arról, hogy hogyan kell kivála...
GYÖNYÖRŰ ESKÜVŐI VIRÁGDEKORÁCIÓS ÖTLETEK!
Varázsoljátok mesébe illővé a termet! A tavasz egyik legfrissebb virága, a „buglyos fátyolvirág”, angolul baby's breath, azaz „babalehelet” - ez a...
A TOP10 LENYŰGÖZŐ KÜLFÖLDI ÁLOM ESKÜVŐI HELYSZÍN
Álomesküvőt szeretnél? Hazánkban is vannak csodálatos helyek, de azért az különleges élmény, ha a világ egy távolabbi pontján mondjátok ki egymásnak a...
A LEGÚJABB ESKÜVŐI RUHA TRENDEK!
Makány Márta, a neves divattervező most az ÁLOMPÁR.HU olvasóival osztja meg először a 2016-os esküvői ruha trendeket!
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Álomszép menyasszonyi csokrok
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
Megismerkedésünk
Talán egy hét Tinderen való csevegés után eljött a nap 2014.11.20-án hogy találkozzunk.A Comix Coffe lett a nyertes helyszín.Mivel elég későn érkeztün...