Újabb 5 tipp: Hogyan hódítsunk meg egy pasit?

Meg szeretnéd hódítani a kiszemelt pasit, de nem tudod hogyan kezdj hozzá? Az alábbiakban újabb 5 tippet kapsz arra vonatkozóan, hogy miként tudnád magadravonni a figyelmét, valamint hogyan tehetnéd magad vonzóbbá a számára?
Újabb 5 tipp: Hogyan hódítsunk meg egy pasit?

1. A várakozás varázsa

Ez egy szuper dolog. Ez a „játsz keményen, hogy megszerezd" változata, ami amúgy egy elég kétséges dolog. Ha túlzásba viszed, inkább ártani fog neked, mint használni. Ellenkezőleg, játsz olyan játékot, amit „várakozásnak" neveznek.

A várakozás, az izgalom és a feszültség nagyhatású kapcsológomb lehet egy férfi számára. Késleltesd a kielégülést. Tégy két lépést előre, egyet vissza. Hozz létre benne egy erős elégedetlenséget. Egy olyan elégedetlenséget, amit csak akkor ellensúlyozhat, ha megszerez téged. Sosem szabad könnyűnek tűnnie neki.

Tégy két lépést előre, egyet vissza. Mondj ellent magadnak! Használd az előbb említett jeleket, miszerint érdekel téged, majd hirtelen mutass érdektelenséget, hagyd őt figyelmen kívül 2 percig. Majd kezd előlről. Két lépés előre, egy vissza.

2. Gyilkos szempár - A francia technika

Kezdj véletlen pillantásokkal. Folytathatod direkt nézéssel. Most kezdetét veszi valami, amit játékos ártatlanságnak nevezünk (nekem valaki egyszer azt mondta, hogy a francia lányok találták ezt ki). Abban a pillanatban, amikor visszanéz rád, kicsit lentébb pillantasz és zavartan mosolyogsz. Ezt fokozhatod azzal, hogy ismét ránézel, ezúttal hosszabb ideig, aztán ismét elpillantasz.

Ez beszéd nélküli flört (sokat tanulhatunk a franciáktól, amikor a szerelemről van szó).

3. Érintsd meg „véletlenül"

Amikor valami után nyúlsz, próbáld megérinteni véletlenül a kezét. Ne legyen ez túl nyilvánvaló. Érintsd meg őt beszélgetések közben is, amikor valami felől érdeklődést mutat.

A titok abban áll, hogy játékos légy, olykor olykor véletlen érintésekkel. Ez feszültséget és fizikai kontaktust teremt majd. És ami még fontosabb: tudat alatt azt közvetíted neki, hogy „nem csak barátságot" szeretnél tőle.

4. Az erotikus tánc ereje

Ez rövid és könnyű: tanulj meg erotikusan táncolni és keress alkalmat rá, hogy ő is láthassa ezt. Ne becsüld alá ennek az erejét.

Sok nő szereti a táncparketten kifejezni magát. Miért nem tanulod meg és csinálod jól? Léteznek ilyen tanfolyamok, vagy menj el egy klubba, nézz és tanulj.

Ez nagyon erőteljes.

5. A titkos fortély

Van egy végső fortélya egy férfi sikeres meghódításának: Nem szabad érezze, hogy elcsábították. Azt kell gondolnia, hogy ő hódított meg téged, nem pedig fordítva. Add meg neki a győzelmet, hadd legyen hős. A férfiak szeretik ezt. Biztonságérzetet ad nekik.

Miért ne vedd igénybe ezt, ha megkapod, amit akarsz!

Következtetés

Néhány hasznos tipp röviden:

  • Légy titokzatos és játékos
  • Ébreszd fel benne a felfedezőt
  • Hagyd őt beszélni többet
  • Flörtölj vele 90%-ban testbeszéddel és csak 10%-ban szavakkal
  • Mondj ellent saját magadnak, zavard őt össze
  • Próbálj minden érzékkel hatni rá: pillantások, íz, zene, érintés, illat
  • Sose tűnj túl kiéhezettnek

Ahogy mindannyian tudjuk, Jason Biggs-t az Amerikai pitéből könnyen csábították el, nem sok erőfeszítéssel (ki gondolta volna?), veled ellentétben, aki most a csábítás mestere lett és aki egy fennkölt módon fog hódítani és bármely férfit megkap majd, akit akar. Vagyis majdnem akármelyik férfit.

 

Sikeres vadászatot!

További ajánlataink
Legújabbak
Néhány esküvői virággal kapcsolatos tanácsot szeretnél, mielőtt még belefulladnál a tengernyi ötletbe? Íme néhány ötlet arról, hogy hogyan kell kivála...
Tovább »
Mielőtt elindulnál kiválasztani a menyasszonyi ruhádat, előbb a stílusáról kell döntened. Amikor kiválasztottad a stílust, figyelembe kell venned a fo...
Tovább »
Amikor szolgáltatókat választunk, nagyon körültekintőnek kell lennünk. Viszont az idő rövidsége, az átgondolatlanság vagy a félénkség miatt bizony bel...
Tovább »
Ha szeretnéd meglepni vendégeidet, de nem tudod, milyen köszönetajándéknak örülnének, akkor mutatunk néhány felejthetetlen apróságot!
Tovább »
Ha fehér esküvőt tervezel, nyugodtan gyönyörködj a következő menyasszonyi csokor képekben és inspirálódj az alábbi meseszép tippekből.
Tovább »
A 10 legegyedibb Valentin-napi ajándék férfiaknak
Valentin-nap van, ha nem készültünk fel rá időben, akkor íme néhány Valentin-napi ajándékötlet, amelyet Ő is, valamint a pénztárcánk is szeretni fog....
Tovább » Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Tovább » 5 tipp: Hogyan hódíts meg egy férfit?
Megírom ezt a cikket annak ellenére, hogy ezáltal veszélyeztetem azt, hogy a többi férfi megorrol majd rám amiatt, hogy nyilvánosságra hozom a gyenges...
Tovább »
Álomszép menyasszonyi csokrok
Tovább » 20 romantikus ötlet a lánykéréshez
Ha a gyűrűre egy kisebb vagyont költöttél, elvileg illendő lenne kicsit többet költeni az eljegyzési ceremóniára. Bemutatunk 20 frappáns ötletet, amit...
Tovább »
Uszály - az alapok
Az esküvői ruhákkal kapcsolatban felmerülő kérdések közül az egyik legérdekesebb az uszály hosszának kérdése. A médiában legtöbbször hatalmas, elképes...
Tovább »