Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

10 esküvői meghívó trend 2011-ben

Friss színárnyalatok és emelkedett stílus fémjelzi az esküvői meghívó trendet a 2011-es évben. Az esküvő legelső stíluseleme, amely a család és a barátok szeme elé kerül és amely tulajdonképpen az első nagy lépés az esemény megszervezésében az a meghívó. Ez sok mindent elárul az esküvő témájáról, színvilágáról és hangulatáról.
10 esküvői meghívó trend 2011-ben

Elmúltak azok az idők, amikor a fehér kartonlapra halvány- ezüst betűkkel nyomtatott szöveg invitálta a vendégsereget a jeles alkalomra. A mai divat szerint a meghívó a menyasszony személyiségét és eredetiségét is közvetíti a vendégsereg felé.

Íme, az idei év esküvői meghívóinak vezető irányzatai a színvilág és a stílus tekintetében!

Esküvői meghívó színei:

Ásványi színek:

Az ásványok színárnyalatait gyakran használják díszítésre. A 2011-es évben divatosak ezek a frissességet és természetességet sugárzó színek. Az olyan színgazdag ásványok árnyalatai, mint a jade (nefritkő), réz, palakő, kavics jól mutatnak a meghívó papírjának színeiként is.

Citrom és lime:

A citromsárga és a lime-zöld színű esküvői meghívót azok a menyasszonyok választják, akik szeretik a szórakozást, a pörgést és az esküvő megszervezéséből is alaposan kiveszik a részüket. Ideális választás a nyári szabadtéri esküvőhöz. A sárga és a zöld az asztali dekoráció, a virágdíszek és a teríték meghatározó színei lehetnek.

Tengerkék:

Ennek a tavalyi évben is divatos színnek az árnyalatai egyszerűen megunhatatlanok. Ez a gazdag színskála a halvány kékeszöldtől a mély óceánkékig a tenger hangulatát idézi és tökáletesen megfelel úgy alkalmi összejövetelek, mint egy elegáns esküvő meghívójának alapszíneként.

Levendula és rózsa:

Kora tavaszi esküvői színnek pompás. A levendula és a rózsa színpalettájának társítása a finom elegancia hozadéka, a halvány árnyalatok kellemes vizuális benyomást keltenek.

A lila:

A királyok színe mindig népszerű marad. Sötétebb árnyalatai kiemelkedően divatosak 2011-ben, főleg az év későbbi szakaszában.

 

Esküvői meghívó ötletek
esküvői meghívó minták

 

Esküvői meghívó stílusok:

Chandelier (csillár):

A csillár lesz a 2011-es év esküvői jelképe. A meghívóra nyomtatott csillár stílusa jelzi majd a készülő esküvő stílusát. Lehet eklektikus, elegáns, divatos vagy akár hóbortos is.

Cirkuszi vintage:

A cirkuszi plakátok ihlette stílus, a szeszélyes menyasszony esküvői témáját jelzi a meghívottak felé. A jókedv és a szórakozás játékos kifejezője és egy olyan menyasszony esküvőjére invitál, aki nem veszi önmagát túl komolyan. Ezt a stílust a bold betűtípus és a régi cirkuszi karikatúrák témái jellemzik.

Árnykép:

A 18. századi portréábrázolás egy formáját hozza újra divatba ez a stílus. A vőlegény és a menyasszony stílusos keretbe foglalt árnyképét nyomtatják a személyre szabott esküvői meghívóra, a mindig népszerű fekete-fehér színkombinációban.

Síknyomtatás:

Ha professzionális kinézetű meghívót szeretnél akkor erre a célra alkalmazható a síknyomtatás, amely helyettesítheti a metszett nyomtatatást, megkönnyíti a grafikai kivitelezést és árban is olcsóbb.

Monogramm:

A személyes monogrammos bélyegző használatával nemcsak a meghívó nyer előkelő jelleget, hanem az eskuvői téma minden elemét fémjelezheti a monogramm.

Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Székszoknya ötletek házilag
A legegyszerűbb bérelni a székszoknyát az esküvőre, vagy ha nagyon egyedit szeretnénk, akkor varratni, de lássuk be, hogy egyik sem olcsó mulatság. Vi...
Esküvőszervező tanfolyamok Budapesten
Vannak lányok, akiket egyszerűen foglalkoztatnak az esküvők. Nem feltétlenül azért, mert például a saját álmaikat szeretnék másokon megvalósítani, mer...
Tippek téli nászutakhoz
Az emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a té...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
20 romantikus ötlet a lánykéréshez
Ha a gyűrűre egy kisebb vagyont költöttél, elvileg illendő lenne kicsit többet költeni az eljegyzési ceremóniára. Bemutatunk 20 frappáns ötletet, amit...
A járványhelyzetben megtartott esküvőkről
Júniustól újra lehetőségünk van az esküvők megtartására, mégsem olyan egyszerű a jegyespárok helyzete mint elsőre gondolnánk. Először is a legfonto...