Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

2010 legfontosabb trendjei az esküvői meghívók terén

A legfontosabb tendenciák a legmodernebb esküvői meghívókhoz. Íme, néhány ötlet:
2010 legfontosabb trendjei az esküvői meghívók terén

Modern csíkok

A vékony csíkok vannak divatban, mindegy, ha vízszintesek, függőlegesek, sokszínűek vagy az alapszínhez tartozóak. A mi választásunk biztosan egy elegáns stílusá esküvői meghívóra esne, finom csíkokkal a szélen. Ezek tökéletes kombinációt alkotnak a klasszikus és a modern között.

 

Ékszerek

A meghívó feldíszítése strasszokkal, gyöngyökkel vagy Swarowski kristályokkal miniatűrben igazán jó ötletnek bizonyul. Bármilyen banális esküvői meghívót modern darabbá tud változtatni. A mi kedvelt változatunk, egy pasztell színekben pompázó klasszikus esküvői meghívó, strasszos csattal dekorálva.

 

Bátorság

Annak ellenére, hogy a színes kromatika az elmúlt évek tendenciája volt, ebben az évben bámulatos módon vissza fog térni. Minket az erős színű hátterek érdekelnek és a fehér felirat. A bíbor árnyalatú papírnál maradtunk fehér szöveggel.

 

Esküvői meghívó ötletek
Esküvői meghívó ötletek

 

Becsomagolva

Nem tudod, hova kell helyezni a válaszkártyát? Biztosan örülni fogsz, amikor megtudod, hogy a meghívótervezők piacra dobták a többzsebes borítékot annak érdekében, hogy rendben lehessen tartani a tartalmukat. A mi választásunk a kétszer behajtott esküvői meghívó, amelyben tökéletesen el tudod rendezni a kívánt tartalmat. Bónuszként ehhez a modellhez, használhatod az esküvőhöz választott színt: válasszon egy színt a tartalomhoz, egy másikat az íráshoz és egy harmadikat a borítékhoz.

 

Virágok textíliából

A meghívók díszítésére használt virágok az esküvő jellegzetességei, főleg akkor, ha minél élethűbbek. Például, képzelj el egy orchideát három dimenzióban a hagyományos virágmotívum helyett, fehér háttérre nyomtatva. Hogy minél személyesebbek legyenek, díszítsd a meghívókat az esküvődre jellemző virágokkal.

 

Couture textúrák

A legújabb tendencia, az egyedi anyag használata a meghívók esetében is. Láttam, többek között szövetanyagra varrt vagy fába beégetett esküvői meghívókat is. A legjobb választás egy szuper sikkes akril meghívó.

 

Vintage modellek

Ne állj meg egy bizonyos modellnél. Az ”all over” díszítés nagyon népszerű. A tervező, aki a meghívókat készíti, létrehozhat egy, a menyasszonyi ruhából ihletett modellt – egy kokárda, egy csipkézett négyzet, vagy egy gyöngysoros szegély. Beleszerettünk a vintage-ból ihletett virágmodellekbe.

 

Esküvői meghívó vintage stílusban
Esküvői meghívó vintage stílusban

 

Modern monogramok

Mi az új a monogramok terén? Egyszerűsíts! Használj egy hagyományos meghívót, amire párosítd az ifjú pár nevének kezdőbetűit. Mivel addig nem vagyunk házasok, amíg azt ki nem mondja az anyakönyvvezető, ha megváltozik a neved, tartsd meg az új monogramot az egész hátralevő életedben.

 

Személyre szóló meghívók

Már nem divatos, hogy fenntartsd a bizonytalanságot. Miért ne használd a meghívón lévő motívumot a borítékon is? A mi választásunk egy kék szitakötős modell, tökéletes a speciális levélhez és az esküvő minden szempontjához.

  

Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Székszoknya ötletek házilag
A legegyszerűbb bérelni a székszoknyát az esküvőre, vagy ha nagyon egyedit szeretnénk, akkor varratni, de lássuk be, hogy egyik sem olcsó mulatság. Vi...
Esküvőszervező tanfolyamok Budapesten
Vannak lányok, akiket egyszerűen foglalkoztatnak az esküvők. Nem feltétlenül azért, mert például a saját álmaikat szeretnék másokon megvalósítani, mer...
Tippek téli nászutakhoz
Az emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a té...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Álomszép menyasszonyi csokrok
Út a Szász tanyára
A Jurta Üdülőházaktól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/9jjKAmLYh9N2 A Móló Panziótól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/uDF1Wi4hUZA2...