Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

2012. április havi ÁLOMPÁR játék

Esküvői nyereményjáték. 2012. áprilisában a nyeremény: 50% kedvezmény menyasszonyi ruha kölcsönzésére, 15% kedvezmény esküvői fotózásra és egy gyertyaszett. Játsszatok és nyerjetek!
2012. április havi ÁLOMPÁR játék


2012. április havi álompár játék NYEREMÉNYEI:

 • Felicita Szalon - www.felicita.hu

  által felajánlott menysszonyi  ruha kölcsönzési árából 50% kedvezmény  (A ruhát a nyíregyházi üzletben vehetitek át, a nyeremény át nem ruházható és másra át nem váltható, visszamenőleg, tehát a már lefoglált ruhákra nem érvényes a kedvezmény!)


Eddy K. modell menyasszonyi ruha (Felicita.hu)

 

 

 • Zsolt Lengyel Photography
  www.lengyelzsolt.hu
  15%-os kedvezmény a teljes esküvő fotózására 
  (a fotózás előre egyeztetett időpontban történik)

 • www.eskuvoigyertyak.hu által felajánlott gyertyaszett 5800 Forint értékben, kipostázzák bárhová az országban


Hogyan játssz?

 

(kérlek, olvasd el a szabályzatot - ha megvagy vele)

 

Küldd be a fotótokat (2012. április 17-én 12:00-ig) és válaszold meg a kérdést>>
LIKE-old az Álompár oldalát >>
LIKE-old a Felicita oldalát >>
SZAVAZZ! (2012. április 17- május 1.) - keresd a Nyereményjáték feliratot az oldalon!

 

JÁTÉKSZABÁLYOK

 

1. Szervező

A „hónap párja" nyereményjáték szervezője a www.alompar.hu esküvői portál.

2. Az  „ Április hónap párja" nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2012. március 30 - 2012. május 1. között kerül megrendezésre.
A fotók és a válasz beküldése: 2012. március 30 - április 17. (az utolsó beküldött fotó 17-én 12:00-kor érkezhet)
Szavazás: 2012. április 17-én 13:00-tól egészen május 1-ig
2012. május 1-én zárjuk a játékot

A fotókkal együtt erre a kérdésre kérjük a választ e-mailen:
Hol található pontosan Nyíregyházán a Felicita Szalon?

3. Részvételi szabályzat

3.1. Mindenki részt vehet a játékban, aki betöltötte 18. életévét, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkezik és párkapcsolatban él, valamint esküvőre készül, amelyet 2012 nyarán rendeznek meg. Házaspárok nem vehetnek részt a játékban!

3.2. A játékra az alompar@inform.hu címen jelentkezhetsz. A képeket április 17-ig (12:00 óráig) küldhetitek be. A játékra jelentkező e-mailnek a következő adatokat kell tartalmaznia:

A pároddal készült közös fotót (csak 1 fotót küldjetek!), mellyel a pár a versenyen indulni szeretne. A pár tagjainak neve, életkora, lakcíme (pontos cím, település, utca, házszám, irányítószám megadásával) E-mail cím (amennyiben más, mint a regisztrációnál használt e-mail cím, melyen értesíteni lehet a párt, a játék kimenetéről) Telefonszám

A fotókkal együtt erre a kérdésre kérjük a választ e-mailen:
Hol található pontosan Nyíregyházán a Felicita Szalon?

3.3. A nyereményjátékban nem vehetnek részt a nyereményeket felajánló cégek, valamint az Inform Média munkatársai, illetve közeli hozzátartozóik.

3.4. A játékban való részvétel feltétele, hogy LIKE-old az Álompár Facebook oldalát és a Felicita Facebook oldalát.

Ezeket itt megteheted:

Like-olom az Álompár oldalát >>
Like-olom a Felicita oldalát >>

4. Amennyiben a regisztrációhoz szükséges adatok nem megfelelően vannak megadva, a regisztráció érvénytelen.

5. Ha az adatok megfelelően lettek elküldve, a játékosok fotói április 17-én 13:00-kor felkerülnek a portál „Nyereményjáték" aloldalára, az aktív játékosok közé.

6. A regisztrációs e-maileket április 17-ig várjuk (12:00 óráig), majd április 17-től (13:00-tól) zajlik a szavazás, egészen május 1-ig várjuk a szavazatokat.


7. A szavazás szabályai:

Egy IP címről több szavazat adható le. A szavazatok az egymáshoz viszonyított százalékos arányban lesznek láthatóak. (A robotokkal generált szavazatokat szűrjük és levonjuk! Ezzel kapcsolatos reklamásciót nem fogadunk el!) Egy nap folyamán, egy e-mail címről, egy képre, egy szavazat adható le. A szavazáshoz regisztrálni kell az oldalon.
AZONBAN ha valakit azon kapunk, hogy csak azért regisztrál felhasználókat, hogy szavazhasson, akkor annak utólag a jogtalan szavazatait elvesszük.

8. A játék lezárásakor a legtöbb szavazatot kapott pár nyeri meg a „hónap párja" címet, melyről e-mailben és telefonon is értesítjük. A nyertes párt 2012. május 5-ig értesítjük, melynek tagjai megnyerik a felajánlott nyereményeket, valamint megkapják a „hónap párja" címet.

9. A játékunk győztes párjának tagjai nem vehetnek részt a "November hónap párja" és az "December hónap párja" elnevezésű nyereményjátékokban, amennyiben azok megrendezésre kerülnek. Akik aktuális játékunkbanban nem nyernek, a következő hónapban újra indulhatnak, ha a játék ismét megrendezésre kerül, ezt a szabályzat nem tiltja.

10. Nyertesek nyilvánosságra hozatala

A nyertes neve megtekinthető a sorsolást követő egy hónapban a www.alompar.hu oldalon.

11. A szervező csak a nyertest értesíti

A szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertesek nevét, fotóját tömegtájékoztatási médiában. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön. A nyertes pár a játékban való részvételével hozzájárul neve és fényképe nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre áll média interjú céljából, valamint, hogy a róla készített hang- illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja.

13. Vegyes rendelkezések

A játékban való részvétel a hivatalos játékszabályok automatikus elfogadását jelenti, amelyet a játékosok megtekinthetnek interneten, a www.alompar.hu oldalon a nyereményjáték meghirdetett napjától a nyereményjáték végét követő 45 napig. A Szervező a nyereményjátékkal és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat. A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

A nyeremény készpénzre nem váltható. Az átruházással kapcsolatos intézkedéseket személyes egyeztetés során bonyolítják le. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményen túlmenő egyéb nyereményt. A nyereményjáték kommunikációs anyagain (szórólap, banner stb.) látható képek csak illusztrációk, a Szervező csupán a hivatalos játékszabályban definiált ajándéktárgyak átadására kötelezhető.

Ha a Játékos a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra nem jogosult.

Az Álompár csapata minden kedves játékosnak sok sikert kíván!

NE feledd 4 legfontosabbat!
(kérlek, olvasd el a szabályzatot! ha megvagy vele)

Küldd be a fotótokat és válaszold meg a kérdést >>
LIKE-old az Álompár oldalát >>
LIKE-old a Felicita oldalát >>
Szavazz >>


Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Székszoknya ötletek házilag
A legegyszerűbb bérelni a székszoknyát az esküvőre, vagy ha nagyon egyedit szeretnénk, akkor varratni, de lássuk be, hogy egyik sem olcsó mulatság. Vi...
Esküvőszervező tanfolyamok Budapesten
Vannak lányok, akiket egyszerűen foglalkoztatnak az esküvők. Nem feltétlenül azért, mert például a saját álmaikat szeretnék másokon megvalósítani, mer...
Tippek téli nászutakhoz
Az emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a té...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
20 romantikus ötlet a lánykéréshez
Ha a gyűrűre egy kisebb vagyont költöttél, elvileg illendő lenne kicsit többet költeni az eljegyzési ceremóniára. Bemutatunk 20 frappáns ötletet, amit...
A járványhelyzetben megtartott esküvőkről
Júniustól újra lehetőségünk van az esküvők megtartására, mégsem olyan egyszerű a jegyespárok helyzete mint elsőre gondolnánk. Először is a legfonto...