Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

5 tipp: Hogyan hódíts meg egy férfit?

Megírom ezt a cikket annak ellenére, hogy ezáltal veszélyeztetem azt, hogy a többi férfi megorrol majd rám amiatt, hogy nyilvánosságra hozom a gyengeségeinket és ezentúl védtelenek lesznek. Már hallom is a kiabálásukat és látom őket fáklyával állni a házam előtt.
5 tipp: Hogyan hódíts meg egy férfit?

 

Másrészt, lehet, hogy ünnepelni fognak engem, hiszen sok férfi szeretné, ha elcsábítanák. Ezért imádkoznak. Ahogyan Jason Biggs mondta az Amerikai Pite című filmben: „Ó, Istenem, hisz ő kihasznált engem. Ki lettem használva. Ki lettem használva. Vagány!

Csajszi, szeretnél meghódítani egy férfit, de nem tudod hogyan tedd? Ne félj. A segítség úton van. Íme néhány tipp arra vonatkozóan, hogy miként hódíthatsz meg egy férfit?

Lássuk hogyan közelíts meg egy férfit?

Arra jutottam, hogy két átlagos helyzet létezik: szeretnéd meghódítani a kiszemelt férfit vagy szeretnéd meghódítani akármelyik férfit. Az elvek mindkét esetben egyeznek. Itt az a lényeg, hogy megtaláld azt a „rejtett kapcsolót", amely bekapcsolja a kiszemelt "áldozatot". Sajnos ez a különleges kapcsoló minden férfinál mást jelent. Néha nem is a fizikai résszel van kapcsolatban. Olykor elég egy szó, egy általa elképzelt kép vagy egy elvárás. Máskor előhívhatod ezt egy mosollyal, egy buja pillantással vagy egy látszólag véletlen érintéssel.

A te feladatod megtalálni és kísérletezni ezzel a „rejtett kapcsolóval" a kiszemelt férfin.

Ez a cikk nem csak segíteni fog neked abban, hogy megtaláld ezt a kapcsolót, hanem pár ötletet is ad majd arra nézve, hogy hogyan nyerd meg a kiszemelt férfit.

A férfi olvasók meg fogják látni, hogy egyes tippek a nők meghódítására is érvényesek. Meglepetés. Talán nem is vagyunk annyira különbözőek.

Olvass tehát tovább, mert 5 tuti ötlet következik, amely segít majd, hogy meghódíts egy férfit. Használd őket óvatosan, mert alkalmazásuk nagy hatalommal és felelősség jár.

1. Válaszd ki ügyesen a csatateret

Hidd el nekem, a „hol" nagyon is lényeges a siker elérése érdekében. Egy sportbár kiválasztását nem koronázná siker. Viszont egy kettesben eltöltött vacsora, romantikus környezetben nagyon jó esélyeket nyújt neked.

Válassz olyan helyet, ahol kevés az esély arra, hogy valami vagy valaki elvonja a figyelmét. Csakis rád kell figyeljen.

Emellett, a megfelelő környezet nagyon ösztönző lehet. Sose becsüld alá a gyertyafény és a megfelelő lágy zene hatását.

2. Az illat ereje

Az illat az egyik legerőteljesebb tudatalatti hatás, amely befolyásolja a döntésünket.

Egy férfiakról készült felmérés alapján kiderült, hogy 89%-uk szerint az illat vonzóbbá tehet egy nőt a számukra. A megkérdezett férfiak 55%-a ennél kissé tovább ment és kijelentette, hogy csupán az illata miatt is bele tudnak szeretni egy nőbe.

Elhiszed ezt? Jobban teszed, ha igen! Mindenki, aki látta vagy olvasta a „Parfüm: Egy gyilkos története"-t tudja, hogy miről beszélek.

Az illat az egyik legerőteljesebb tudatalatti hatás, amely befolyásolja a másik nem felőli döntéseinket. Az ahogyan illatozol, létfontosságú tényező a csábításban. Öszehasonlíthatod az állatvilág feromonjaival is akár.

A nők fokozhatják természetes feromonjaikat aromaterápiás olajokkal, mit a szantálfa, rózsa, ylang - ylang, jázmin vagy pacsuli. Ezek afrodiziákumként is ismertek.

Shakespeare azt írta, hogy Kleopátra egy illatozó vitorlás hajóval fogadta Marcus Antonius-t. Az egzotikus illat következtében azonnal beleszeretett a nőbe. Reménytelenül az életét adta a nőért.

Használj egy olyan parfümöt, melyet szeretsz, de vigyázz, hogy ne vidd túlzásba. Takarékosan bánj vele és használd a tested úgynevezett impulzus pontjain: csuklók, a füled mögött, a könyököd kanyarában, a térdeid mögött és a bokád belső oldalán. Megpróbálhatod a levegőbe fújni, majd átsétálni a ködjében.

Tedd a parfümödet egy felismerhető részeddé. Maradjon meg az illatod a fejében.

3. Mutass meg egy keveset, de rejts el kicsit többet

Van egy bizonyos mód arra, hogy hogyan öltözködj fel, hogy megőríts egy férfit. És itt nem arra utalok, hogy úgy öltözz fel, mint egy könnyűvérű nőcske. Ez a legtöbb férfi számára inkább kiábrándító.

Találnod kell egy középutat, hogy megmutass és eltakarj valamit a nőiességedből. A titok a megfelelő kombinációban áll. A ferfiak szeretik az olyan nőket, akik azzal fokozzák testük bizonyos részeit, hogy lényegében semmit sem mutatnak meg. Kerüld a nyilvánvalóságot. Nagyon fonots, hogy szexinek érezd magad. És ne feledkezz meg a gyilkos fehérneműkről és szexi kiegészítőkről, mint a karkötők és nyakláncok.

4. Légy teljesen magabiztos

Rendelkezz egy szupermodell magabiztosságával. Légy olyan nő, aki tudja mit akar és hogyan szerezze azt meg. Tudod hogyan érd ezt el?

De vigyázz: van egy keskeny határvonal, ha túlzásba viszed majd, inkább fogsz arrogánsnak tűnni, mint magabiztosnak. Ezt pedig nem szeretnéd. Senki sem kedveli az arroganciát.

Kezdheted önmagad megújításával: új frizura, ruhák, kezdj el fogyni. Sose becsüld alá, hogy milyen hatást hozhat egy új frizura. Figyelj a testtartásodra is: ülj egyenes háttal és hátrahúzott vállakkal, hozd előtérbe a mellkasod. Tegyél meg mindent, ami a magabiztosságodat segíti elő. A férfiakat nagyon lenyűgözi a magabiztosság.

5. Küldj neki jeleket arról, hogy érdekel téged

Itt az ideje, hogy egy kis reményt hints el, épp csak annyit, hogy tisztában legyen vele, hogy esélye van nálad. Küldj neki néha néha kisebb jeleket affelől, hogy érdekel téged, hogy majd ő kezdeményezzen:

  • Ne tartsd összeszorítva a kezeidet
  • Játszadozz a hajaddal vagy simíts végig különböző tárgyakat
  • Vegyél le bolyhokat a kabátrjáról (még ha nincs is rajta)
  • Hajolj kicsit előre és közel az arcához néha néha
  • Nyald meg vagy harapd meg olykor olykor az ajkaidat
  • És ismét: ne vidd túlzásba!

A tapasztalt férfiak tudnak olvasni ezekből a jelekből, a tapasztalatlanok pedig érezni fogják, hogy történik valami.

Sok sikert csajok!

Hogyan dekoráljunk ha esik az eső?
Minden álmod egy szabadtéri esküvő volt verőfényes napsütéssel, fákról lelógó szalagokkal, amiket lágyan megsimogat a szél, de pár nappal a nagy nap e...
Vőfély vagy ceremóniamester?
Az esküvőkön szinte elengedhetetlen, hogy valaki levezényelje az egész napot, hiszen egyrészt rosszul mutat, ha a menyasszony vagy a vőlegény irányítj...
Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Belföldön is lehet fantasztikus a nászút
A menyegző körüli munkálatok rengeteg időt és energiát igényelnek, de tulajdonképpen ezek mégiscsak kellemes dolgok, hiszen arra készültök, hogy össze...
Milyen esküvői járművet válasszak?
Az esküvőre megérkezni ifjú párként felemelő érzés. Az egész násznép egy kupacba gyűlik, mindenki látni szeretné, hogy miből szálnak ki az újdonsült h...
Vőfély vagy ceremóniamester?
Az esküvőkön szinte elengedhetetlen, hogy valaki levezényelje az egész napot, hiszen egyrészt rosszul mutat, ha a menyasszony vagy a vőlegény irányítj...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Álomszép menyasszonyi csokrok
Kezdodik
Elerkezett az ido, hogy ennyi sok vadhazassagban toltott ev utan, hivatalossa tegyuk a dolgot, mi sem leszunk mar fiatalabbak.  Ami pipa: -...