Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

Az esküvői fogadás asztaldíszítése évszak szerint

Ötleteket keresel az esküvői vacsora asztalainak dekorálásához? Meríts ötletet az évszakból és motiváld magad néhány tippel, azok közül, amiket az alábbiakban bemutatunk.
Az esküvői fogadás asztaldíszítése évszak szerint

 

Amikor a fogadás asztalairól beszélünk, meg kell jegyezzük, hogy a figyelem középpontjában fognak állni, ezért bizonyosodj meg arról, hogy gyönyörűen fel vannak díszítve. Terítsd le őket csodaszép anyagokkal, használj érdekes evőeszközöket, virágzáport, inspirálódva az esküvőd szezonjából. Íme néhány kedvenc ötletünk:

 

Téli asztalok

A tucatnyi rézgyertyatartóba helyezett gyertyától, a legelegánsabb aranyozott porcelánedényekig, olyan dekorációkat kell használnod, amleyek egy téli esküvői asztalt is meleggé és hívogatóvá tudnak varázsolni.

Használj drágaköves asztalterítőket, fényes műselymet, hogy kiemeld a szezon természetes csillogását.

Bérelj előkelő, aranyozott étkészletet, ezzel gazdagítva a látványt.

Ültesd a vendégeidet plüss székekre – sok kölcsönző cég rendelkezésre bocsát fehér, fa vagy fém színű székeket, melyeket kombinálni lehet olyan bársony párnákkal, melyek illenek az esküvői díszítésedhez.

Használj magas, elegáns, királyi gyertyatartókat az asztali virágkompozíciókhoz. Használj gazdag pirosakat (rózsa, hortenzia, kála vagy akár csorgó amarant) egy csodaszép esküvői virágkompozíció elérése érdekében. Párosítsd ugyanazokból a virágokból készült csokrokkal a gyertyatartó lábánál és vedd a virágkompozíciót körbe sok-sok gyertyával. Egy modern kinézet érdekében fonj csecsebecséket a gyertyatartó köré.

 

Tavaszi asztalok

A tavasz a móka és a flört szezonja. Bizonyosodj meg arról, hogy az esküvői asztaldíszítésed visszaadja ezt a hóbortosságot. Ezt elérheted egy viktoriánus vagy modern kerti esküvővel.

Egy viktoriánus hangulat érdekében díszítsd az asztalod finom csipkével vagy egyszínű mintás asztalterítőkkel, elegáns teáskészletekkel és vintage stílusú asztalszámokkal – választhatsz magatokról szépia képeket, amiket díszes képkeretekbe teszel.

Egy modern kinézet elérése érdekében válassz szövet asztalterítőt, színes tányérokat és poharakat (nem mindig kell fehéret választani).

Az asztali esküvői virágdekorációknál felejtsd el a klasszikus rózsát, válassz valamit, ami úgy néz ki mintha épp most szedted volna a kertből. Tölts meg drót vagy fa kosarakat laza és játékos, trendi színes (rózsaszín, zöld, levendula, sárga) virágokkal.

Válassz világos rózsaszín boglárkát és barackszínű bazsarózsát, sötét rózsaszín kálákat kiegészítve zöld ostorménfával, és édes illatú kerti rózsák özönét.

 

Nyári esküvői asztaldíszítés
Nyári esküvői asztaldíszítés
Nyári asztalok

A nyár meleg színeket kíván, trópusi virágokat, és egyszerű asztaldekorációkat. Nincs szükség drága talpas poharakra, mikor választhatod az édes koktélokat egyszerű rózsaszín martinis pohárban. Egyszerű asztalterítőktől a könnyű vászon anyagokig, az asztalaidnak tisztának és egyszerűnek kell lenniük.

Amit szeretünk: világos narancssárga anyag, átlátszó vázák (vagy levelekkel dekoráltak) az asztali esküvői virágdekorációknak, és átlátszó fogadalmi gyertyatartók.

Válassz asztali dekorációként apróbb tartókból álló csoportot, amik egy egészként néznek ki. Kombinálhatsz egy fuchsia orhideából álló vázát dinnyesárga, valamint zöld orhideákkal a trópusi hangulat érdekében. Minden vendég elviheti az asztali virágdekoráció egy részét távozáskor.

 

Őszi asztalok

Az ősz a betakarításra emlékeztet, szóval inspirálódj a kinti környezetből és használj az esküvői díszítésedhez gazdag zöldeket, napos színeket és természetes dekorációt.

Gondolj a legszebb rusztikus eleganciára: erős levelek csokrokat és virágdekorációkat szegélyezve, zsákvászon asztalterítők, különböző kiegészítő növények, melyek ugyanolyan erőteljesek, mint a virágok.

Ágakat, gyümölcsöket vagy akár apró tobozokat is használhatsz a dáliából, gardéniából, rózsából vagy más szezonvirágból készült esküvői virágdekorációidban. A változó levelek színeiből (piros, égetett narancssárga és sárga) ihletet merítve, válaszd ki az esküvőd színösszetételét. Ugyanakkor ajánljuk a zöldet és a réz árnyalatait is.

Egy másik nagy kedvenc: rusztikus, napraforgóval, narancssárga és sárga bokros rózsákkal és palástfűvel telített esküvői csokor.

 

Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Székszoknya ötletek házilag
A legegyszerűbb bérelni a székszoknyát az esküvőre, vagy ha nagyon egyedit szeretnénk, akkor varratni, de lássuk be, hogy egyik sem olcsó mulatság. Vi...
Esküvőszervező tanfolyamok Budapesten
Vannak lányok, akiket egyszerűen foglalkoztatnak az esküvők. Nem feltétlenül azért, mert például a saját álmaikat szeretnék másokon megvalósítani, mer...
Tippek téli nászutakhoz
Az emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a té...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
20 romantikus ötlet a lánykéréshez
Ha a gyűrűre egy kisebb vagyont költöttél, elvileg illendő lenne kicsit többet költeni az eljegyzési ceremóniára. Bemutatunk 20 frappáns ötletet, amit...
A járványhelyzetben megtartott esküvőkről
Júniustól újra lehetőségünk van az esküvők megtartására, mégsem olyan egyszerű a jegyespárok helyzete mint elsőre gondolnánk. Először is a legfonto...