Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

Divatos alkalmi ruhák nyári esküvőkre

Szeretnél néhány tippet kapni arra vonatkozóan, hogy milyen alkalmi ruhát viselj, mint esküvői meghívott? Rengeteg választási lehetőség áll rendelkezésedre, a hosszú estélyi ruhától az elegáns szaténig. Fogadj meg néhány jótanácsot a 2010-es esküvői alkalmi ruha divattal kapcsolatban és tudd meg milyen öltözék a legmegfelelőbb egy idei esküvőre.
Divatos alkalmi ruhák nyári esküvőkre

 

Mint meghívott, mindig egy dilemma az, hogy mit viselj meghívottként egy barátnőd, ismerősöd esküvőjén. A "Hogyan járjunk magas sarkúban" című könyvben, Camilla Morton nevén nevezi a dolgokat, "amilyen egyszerű a menyasszonynak, olyan rémálom mindenki másnak."

 

Általános útmutató az esküvői ruhához

Végy egy kis ihletet a szezon divatjából, inspirálódj a szebbnél szebb trendi színárnyalatokból, mint a mokka vagy a sikkes fekete, valamint a bézs. Elmúltak azok az idők, amikor nem volt divat a fekete alkalmi ruha viselete egy esküvőn. Az egyedüli szabály, amit be kell tartani egy esküvőn az, hogy nem bitorolhatjuk el a menyasszonytól a trónt.

 

Dönts olyan stílus mellett, amely se nem túl egyzserű, banális, se nem túl merész és kihívó. Ha úgy gondolod, akkor beszéld meg előzőleg a menyasszonnyal, mi a véleménye bizonyos színekről, vagy netalán van-e az esküvőnek valamilyen kiválasztott témája vagy színvilága.

 

A mintás alkalmi ruha nagyon divatos az idén 

 

Viselhetsz akár mintás estélyi ruhát is, viszont azt tartsd észben, hogy ezekhez jóval kevesebb kiegészítő szükséges. Az egyszínű alkalmi ruhákat viszont a körültekintően kiválasztott, sikkes kiegészítők dobják fel.

 

Virágmintás estélyi ruha
Virágmintás estélyi ruha

 

A legtöbb nő egy olyan ruhába akarja befektetni a pénzét, amelynek majd utólag is hasznát tudja venni. Eszerint vedd figyelembe egy monokróm estélyi ruha örökérvényűségét. Tökéletes választást képez, valamint nagyon sikkes és elegáns hatást kelt például egy fehér mintázatú fekete estélyi ruha.

Természetesen a várvavárt eredményt csak akkor éred el, ha a megfelelő kiegészítőket viseled hozzá. Próbáld ki a rózsaszínt, a fuchsiát, a vöröset, a bíbort vagy a zöldet. Mindezek a színek egy különleges megjelenéssel és stílussal fognak felvértezni.

 

Ha elég merész vagy bevállalhatsz egy egyszínű, csillogó maxit, mely minden tekintetet vonzani fog. Viselj hozzá magassarkú fémes hatású szandált vagy cipőt.

 

Estélyi ruha
Különleges estélyi és alkalmi ruhák

 

A megfelelő kalap kiválasztása

A különleges kiegészítők divatjára utalva, az esküvő mindig is egy jó megfelelő alkalom lesz, arra, hogy egy kalapot vislejünk. Válassz egy olyan kalapot, ami nem csak az öltözékedhez illik, hanem az arcodhoz és az alakodhoz is. Ha egy nagyon alacsony és egy széles karimájú kalapot választassz, akkor Stephen Jones divattervező véleménye szerint egy animált gombához fogsz hasonlítani. Jones egy szőrmés kalapot vagy fátylat javasol, ha szögletes arcformád van. Ha viszont kerek arcod van, akkor a szimmetrikus stílus az, ami a számodra legmegfelelőbb. Egy fátylas kalap olyan hatással lesz a szemeidre, mintha azok nagyobbak lennének és egy bizonyos csillogást ad majd nekik.

 

További tanácsok az esküvői öltözéket illetően

Mielőtt befektetnél egy esküvőn viselendő alkalmi ruhába, fontos, hogy vegyél figyelembe bizonyos szabályokat az aktuális esküvői divatot illetően. Ugyanakkor, ha azt tervezed, hogy az elkövetkező időszakban több esküvőn is részt veszel, az egyik legfontosabb tanács az, hogy ha lehet nyáron vásárolj.

 

Morton azt állítja, hogy „az esküvők olyanok, mint a buszok: sokáig vársz rájuk, azután egyszerre három is jön".

 

Különleges esküvői és alkalmi smink tippek
Különleges esküvői és alkalmi smink tippek

 

Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Székszoknya ötletek házilag
A legegyszerűbb bérelni a székszoknyát az esküvőre, vagy ha nagyon egyedit szeretnénk, akkor varratni, de lássuk be, hogy egyik sem olcsó mulatság. Vi...
Esküvőszervező tanfolyamok Budapesten
Vannak lányok, akiket egyszerűen foglalkoztatnak az esküvők. Nem feltétlenül azért, mert például a saját álmaikat szeretnék másokon megvalósítani, mer...
Tippek téli nászutakhoz
Az emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a té...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Álomszép menyasszonyi csokrok
Út a Szász tanyára
A Jurta Üdülőházaktól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/9jjKAmLYh9N2 A Móló Panziótól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/uDF1Wi4hUZA2...