Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

Merész és gyönyörű : a legújabb esküvői ruha divat

A mai esküvői ruha trendek lényege, hogy a ruha a menyasszony személyiségét tükrözze. Figyelembe kell venni a menyasszony stílusát, az esküvő típusát és a helyszínt is a ruha kiválasztáskor.
Merész és gyönyörű : a legújabb esküvői ruha divat

Villantsd meg a bőröd

Az idei bemutatón a divattervezők úgy döntöttek, hogy  a modellek mutassák meg idomaikat a kifutón. A legnagyobb divattervezők, mint például Jessica McClintock, Amsale és Galina olyan ruhákkal álltak elő, amik látni engedik a hölgyek vállát, karjait és a testük nagyrészét. A diamond kollekció darabjai a fonálszerű pánt nélküli menyasszonyi ruhákkal a modern stílust képviselik.

Egyébként az ujjatlan menyasszonyi ruhák Ada Athanassiou kedvencei. Nagy hangsúly kerül a fűzőre, amely könnyű anyagból készül, gyöngyök díszítik, és pántjaikat teljes egészében ékszerek szépítik.

A tervezők belátták, hogy a test is szép kell legyen a divatbemutatón, ezért olyan ruhákat terveznek, amik kiemelik viselőjük idomait. Egy jó hírrel is szolgálhatunk a menyasszonyoknak: a legtöbb ruha soványít. Egyre népszerűbbek az A formájú ruhák, melyeknek szabása az alsó részre teszi hangsúlyt.

Ez nem azt jelenti, hogy a tervezők megváltak a klasszikus kellékektől és a hagyományos elegáns ruhák háttérbe szorulnak, hanem azt, hogy eredeti módon alkalmazzák azokat, hogy kecsesebbé tegyék az alakot. A homokóra alakú menyasszonyi ruha például romantikus hatást kelt.

Hímzések és csipkék

Ez a két kulcselem ma sem ment ki a divatból. Amsale, Eden Bridals és Alfred Angelo örömmel alkalmazták őket. Alfred Angelo a ruha derekát és hátulját díszítette vele, Lazaro szabadon hagyta a test felsőrészét, kiemelve ezáltal az alsó tájékot, amit a csipke és a hímzések még hangsúlyosabbá tettek.

A legtöbb tervezőnek van saját weboldala, ahol megtalálható az össze általuk tervezett esküvői ruha kollekció. Olyan oldalak is vannak, ahol a megadott méretek alapján megtudhatod, hogy alkatod milyen kategóriába sorolható és tanácsokat is kapsz arra vonatkozóan, hogy melyik ruha áll jól neked.

A legújabb modellekket is megnézheted különböző divatbemutatókon vagy esküvői kiállításokon, amit időközönként szerveznek meg, és a legújabb esküvői ruha és más divattrendeket vonultat fel.

 

2010-es menyasszonyi ruhak

2010-es menyasszonyi ruhák


Ne feledkezzünk meg a vőlegényről sem: modern öltönyök, nyakkendők, ingek, amik követik a test alakját stb. Annyi a dolgod, hogy megérdeklődöd, mikor szervezik meg őket. Abból, amit ott látsz rengeteg információt és ötletet gyűjthetsz saját ruhádhoz, aminek, ne feledd, olyannak kell lennie, amilyennek te azt megálmodtad.

 

Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Székszoknya ötletek házilag
A legegyszerűbb bérelni a székszoknyát az esküvőre, vagy ha nagyon egyedit szeretnénk, akkor varratni, de lássuk be, hogy egyik sem olcsó mulatság. Vi...
Esküvőszervező tanfolyamok Budapesten
Vannak lányok, akiket egyszerűen foglalkoztatnak az esküvők. Nem feltétlenül azért, mert például a saját álmaikat szeretnék másokon megvalósítani, mer...
Tippek téli nászutakhoz
Az emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a té...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Álomszép menyasszonyi csokrok
Út a Szász tanyára
A Jurta Üdülőházaktól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/9jjKAmLYh9N2 A Móló Panziótól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/uDF1Wi4hUZA2...