Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

Otthon elkészíthető tavaszi köszönetajándékok

Kezdd el a tavaszi esküvődhöz szükséges ajándékok beszerzését időben, így egy gonddal kevesebb marad az esküvő közeledtével.
Otthon elkészíthető tavaszi köszönetajándékok

Szerezd be a szükséges dolgokat kedvezményes áron!

Az esküvői ajándékok időben való elkészítésének előnye az, hogy a hozzávalókat kedvezményes áron lehet beszerezni. Az árleszállítások a segítségedre lehetnek és sok pénzt spórolhatsz meg. Keresd a legjobb árleszállításokról szóló reklámokat és online ajánlatokat.

Tavaszi köszönetajándék

 

Az Ünnepek és az Újév utáni periódusban a leszállításokkal elég sok pénzt megspórolhatsz. Vásárold meg a piros, zöld vagy fehér szalagokat és az egyéb alapanyagokat kedvezményes áron. Ha ajándékaid nem romlandóak, elkészítheted ezeket hónapokkal az esküvő előtt, így kihúzhatsz a listádról egy fontos és időigényes esküvő előtti teendőt. Ha pedig romlandóak, legalább a csomagolópapírt vásárold meg kedvezményes áron.

Ne feledkezz meg benézni a helyi irodaszeres boltba sem. Sok jó ajánlatot találhatsz, gondolok itt főleg az köszönetajándékokhoz szükséges címkékre. Vásárolj elegendő tintát is a nyomtatáshoz.


Esküvői ajándékötletek


A legjobb esküvői ajándékok azok, amelyeket a vendégek távozásuk után fel tudnak használni, vagy amelyek az esküvődre emlékeztetik őket. Ezeknek az ajándékoknak nem kell bonyolultaknak lenniük. Inspirálódj az esküvő évszakából.

Még a kézileg faragott madárházikók egy egyedi ajándékul szolgálnának, a párok többsége nem rendelkezik elegendő idővel ilyen bonyolult köszönetajándékok elkészítésére. Ehelyett, próbálj kigondolni valami ugyanolyan ötletes, de kevesebb időt igénylő ajándékokat. Vedd számításba az alábbi ötleteket:

Festett virágcserepek és magvak

Hozzávalók:

 • Terakotta cserepek
 • Különböző formájú szivacsok (méhecske, virág, lepke)
 • Zöld szalagok
 • Virágmagvak

Mártsd a szivacsdarabkákat a festékbe. Nyomd rá ezeket a cserépre. Várj amíg megszárad a festék, majd kösd át a cserepet egy vastag zöld szalaggal. Ragassz rá egy üzenetet tartalmazó címkét, például “Péter és Andrea elvetik szerelmük magvait … (dátum)”

 

Köszönetajándék tavaszi esküvőre
Köszönetajándék tavaszi esküvőre

 

Pillangó alakú könyvjelzők

Hozzávalók:

 • Kartonpapír
 • Pillangó alakú matricák
 • Számítógép és nyomtató

Egy számítógépes grafikai programot használva készíts könyvjelzőket. Lásd el őket egy-egy szerelemről vagy esküvő idézettel. Nyomtasd ki, majd vágd ki őket, végül pedig díszítsd őket matricákkal.

Katicabogár alakú gyertyatartók

Hozzávalók:

 • Piros alátét
 • Fekete színű festék
 • Fogadalmi gyertyák
 • Szem alakú matricák

Mártsd ujjaidat a fekete festékbe. Díszítsd pöttyökkel a gyertyatartókat, rajzolj meg egy függőleges vonalat, mely a szárnyak szétválasztását jelképezze. Ragaszd a szem alakú matricákat a tartók előrészére. Helyezd a piros vagy fekete alátéteket a tartók belsejébe.

Egyéb hasznos tippek a köszönetajándékok készítéséhez

Saját otthonodban készíthetsz olyan köszönetajándékokat, melyek fejlesztik adottságaidat. Lehet, hogy ezek az ajándékok valamivel több időt, pénzt és munkát igényelnek, azonban vendégeid hosszú éveken át értékelni fogják őket. Ilyen ötletek:

 

 

 • Miniatűr madárházikók
 • Poháralátétek
 • Virágdíszek
 • Fotóalbumok
 • Ékszerek vagy fém mandzsetta gombok
 • Apró, díszes zacskókba csomagolt kövecskék

 

Esküvői köszönetajándék
Esküvői köszönetajándék

 

Az ehető esküvői ajándékok is (mint például a nagyi finom sütemény receptje, mely generációról generációra továbbterjedt) ideálisak tavaszi esküvői ajéndékként. A szakácsok vagy pékek kedvenc süteményeikkel vagy miniatűr kenyérrel lephetik meg vendégeiket. Ezeket azonban csak az esküvő előtt 1-2 nappal kell elkészíteni, hogy megőrizzék frissességüket.

Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Székszoknya ötletek házilag
A legegyszerűbb bérelni a székszoknyát az esküvőre, vagy ha nagyon egyedit szeretnénk, akkor varratni, de lássuk be, hogy egyik sem olcsó mulatság. Vi...
Esküvőszervező tanfolyamok Budapesten
Vannak lányok, akiket egyszerűen foglalkoztatnak az esküvők. Nem feltétlenül azért, mert például a saját álmaikat szeretnék másokon megvalósítani, mer...
Tippek téli nászutakhoz
Az emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a té...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Álomszép menyasszonyi csokrok
Út a Szász tanyára
A Jurta Üdülőházaktól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/9jjKAmLYh9N2 A Móló Panziótól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/uDF1Wi4hUZA2...