Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

Victoria Adams és David Beckham esküvője

Victoria Adams és David Beckham 1999. július 4.-én házasodott össze az 560 holdas Írország-i, Dublin városán kívül található Luttrelstown birtokon.
Victoria Adams és David Beckham esküvője

29 közeli barát és családtag vehetett részt az eseményen, ami a kastély egyik privát termében lett megtartva, mely rózsaszirmokkal, valamint ezüst nyírfával volt díszítve.

Victoria, nővére kíséretében egy régi Bentley-n érkezett a kastélyhoz. Louise, a menyasszony nővére volt a koszorúslány, David két unokahúgai pedig a virágszóró lányok szerepét kapták.

A menyasszony egy 18 méteres ösvényen lépkedett végig, ami tele volt szórva virágokkal, míg egy duo hárfán és hegedűn Mozart, Bach és Handel szimfóniákat játszott.

Az esküvői ruhák

A nagy belépőnél a menyasszony egy 6 méter hoszzú uszállyal ellátott pezsgőszínű pánt nélküli Vera Wang esküvői ruhát viselt. A hajában egy gyémánttal kirakott 18 karátos arany koronát viselt, melyet Slim Barrett ékszerész készített a számára. A vőlegény egy krémszínű vőlegényi öltönyt viselt. A pár fiát pedig, Brooklynt egy fehér Antonio Berardi öltönybe öltöztették. Ő békésen végigaludta az esküvői szertartást.

Az esküvői szertartás

Az esküvőt Cork püspöke,  Paul Colton hitelesítette, majd a megható eskütételek után egyetlen fehér galambot engedtek el. Az ünnepség alatt egy címeres bíbor zászlót húztak a kastély fölé, ezzel a felirattal: V.B.D.- Victoria, Brooklyn és David.

Az esküvői fogadás

Az esküvői fogadásra a meghívott 230 vendég fehérben vagy feketében kellett megjelenjen, beleértve a Spice Girls tagokat is, Geri Halliwell-t, Melanie Chisholm-ot, Melanie Brown-t és Sir Bobby Charlton-t.

400 főből álló személyzetet fogadtak fel és az egészet a Bentley’s Entertainment és Sternberg Clarke irányította. A fogadószoba ágyméretű párnákkal volt megtöltve, valamint bíbor szőnyeggel és az arany két féle árnyalatával volt díszítve a friss házasok tiszteletére. Egy babaágy is volt mellettük, Brooklyn számára.

A fogadásra a pár Antonio Berardi alkalmi ruhákba öltözöt át, David bíbor öltönyt, a fia pedig egy bíbor cowboy-kalapot viselt.

Az esküvői menü

A vacsorát Jason Reynolds séf készítette. A menüsor erőspaprika levest, pulykamellet, grillezett mediterrán zöldségeket, és Beckham kedvence nyári gyümölcsökkel ízesített ragacsos karamellpudingját tartalmazta. A desszert a mesés esküvői torta volt, melynek tetején egy meztelen szobor volt látható a párról.

A pár az első táncot a “It Had To Be You” című számra táncolta, melyet a The Starlight Orchestra játszott el. Az est végén több száz piros lufit eresztettek el és tüzijáték is volt.

Az esküvő után

A pár a nászéjszakát a kastély királyi lakosztályában, a mézesheteket pedig egy Dél-Franciaország-i villában töltötte.

 

http://www.celebritybrideguide.com/victoria-adams-david-beckham-wedding/

Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Székszoknya ötletek házilag
A legegyszerűbb bérelni a székszoknyát az esküvőre, vagy ha nagyon egyedit szeretnénk, akkor varratni, de lássuk be, hogy egyik sem olcsó mulatság. Vi...
Esküvőszervező tanfolyamok Budapesten
Vannak lányok, akiket egyszerűen foglalkoztatnak az esküvők. Nem feltétlenül azért, mert például a saját álmaikat szeretnék másokon megvalósítani, mer...
Tippek téli nászutakhoz
Az emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a té...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
20 romantikus ötlet a lánykéréshez
Ha a gyűrűre egy kisebb vagyont költöttél, elvileg illendő lenne kicsit többet költeni az eljegyzési ceremóniára. Bemutatunk 20 frappáns ötletet, amit...
A járványhelyzetben megtartott esküvőkről
Júniustól újra lehetőségünk van az esküvők megtartására, mégsem olyan egyszerű a jegyespárok helyzete mint elsőre gondolnánk. Először is a legfonto...