Ti megtaláltátok egymást,
mi segítünk megtalálni minden mást!

Viseljünk fűzőt a menyasszonyi ruha alatt?

Minden menyasszony sugárzó és gyönyörű szeretne lenni esküvője napján. Ez azt is magába foglalja, hogy a testalkatának legmegfelelőbb menyasszonyi ruhát viselje, de természetesen az is fontos, hogy milyen esküvői fehérneműt visel a ruha alatt.
Viseljünk fűzőt a menyasszonyi ruha alatt?

 

A menyasszonyok többségének nem tökéletes az alakja és az esküvőt megelőző fogyókúra vagy testmozgás ellenére, sokuk még elégedetlen azzal, ahogy a menyasszonyi ruhájukban kinéznek. Egyesek azt javasolják nekik, hogy viseljenek fűzőt a menyasszonyi ruha alatt, amely elrejti a nemkívánt formákat, és segít a tökéletes alak elérésében.

Egy fűző például a maláj esküvő nagyon fontos kelléke. Náluk a menyasszony egy nagyon szoros kebaya-t visel, az akad nikah ceremónia és az esküvő alatt. A kérdés tehát viseljünk-e fűzőt a menyasszonyi ruha vagy a kebaya alatt?

 

Fűző típusok menyasszonyoknak

 

A menyasszonyok többféle fűző közül válogathatnak. Egyesek az anyagba szőtt fémszálak (drótok) segítségével alakítják ki a kívánt formát, míg mások olyan anyagokból készülnek, melyek nem teszik szükségessé a fémszálakat a megfelelő tartás eléréséhez. Ha egy testhez simuló menyasszonyi ruhát, viselnsz, ajánlottabbak a fémszál nélküli fűzők, a drótok által okozott csíkok elkerülése miatt. Ha mód van rá vásárolj testszínű fűzőt, főleg ha a ruha drapp, vagy ennek valamilyen árnyalata.

Válassz egy teljes menyasszonyi fehérnemű összeállítást, vagy egy fűzőt, amely a mellektől a combokig biztosítja számodra a csinos alakot, amire vágytál. Egy alsónemű, amelyik a deréktájon kezdődik, vékonyít ugyan, de nemkívánatos kigömbölyödést okozhat egyéb testtájakon. Miután elolvasod a következőket, eldöntheted, hogy szeretnél-e fűzőt viselni a menyasszonyi ruha alatt, vagy sem.

 

2010-es Mariella Burani menyasszonyi ruha kollekció
2010-es menyasszonyi ruhák
Vékony és csinos alak a fűzőkkel

 

A szoros és megfelelő alsónemű jó alapot biztosíthat a menyasszonyi ruha számára, mivel különböző testtájainkat oly módon "rendezi el", hogy elérhessük a vékony, homokóra jellegű alakot. Mindemellett arra különösen ügyelni kell, hogy az ily módon elrendezett súlyfeleslegnek, mégis helyet kell találni valahol. Ez főként akkor okoz problémát, ha a fűzőt nem megfelelően viselik, vagy ha az, a comboknál vagy deréktájon ér véget. Egy gyakori kellemetlenség, a kivágott hátú ruháknál, a nem megfelelő dekoltázs, amit a mellen és derékban nem helyesen meghúzott fűző okoz. Senki sem akar vékony derekat, de széles csípőt, a fűzőviselés eredményeként. Épp ezért, különösen figyelj oda, hogy jó minőségű fűzőt vásárolj és viseld azt helyesen.

 

Legyen az esküvői fehérnemű kényelmes

 

Ha egy fűzőt, vagy más olyan fehérneműt szeretnél viselni a menyasszonyi ruha alatt, amelyik csinosít, készülj fel arra, hogy ez kényelmetlenséget okozhat. A fűző egy újabb réteget képez, az egyébként is nehéz és meleg menyasszonyi ruha alatt, ami igen kényelmetlen lehet, főleg nyáron. Mindamellett, hogy sok esküvői terem légkondicionált, nagyon meleged lehet és viszketés is kínozhat, ha a ruhadarab nem megfelelően simul bőrödre. Sok menyasszony panaszkodott arra is, hogy a szoros fűzőtől még levegőt sem kapott, vagy enni sem tudott rendesen. Egy éhségtől, vagy oxigénhiánytól ájult menyasszony pedig nem a legszebb látvány.

 

Gyönyörű esküvői és alkalmi sminkek
Gyönyörű esküvői és alkalmi sminkek

Viselj fűzőt vagy sem?

 

Ha úgy döntesz, hogy megéri a befektetést, keress egy kényelmes, Neked megfelelő fűzőt. Próbáld fel még az esküvő előtt, hogy láthasd jó e rád és hogy kényelmes-e.

 

Győződj meg arról, hogy a koszorúslány vagy másvalaki, aki az öltözködésben segít, helyesen tudja befűzni a menyasszonyi fehérneműt, úgy, hogy az Neked maximálisan kényelmes legyen. Figyelj oda az árra is, egy jó minőségű fűző nem épp olcsó mulatság.

 

Jó tudni, hogy a legtöbb menyasszonyi ruha eleve rendelkezik egy beépített fűzővel. Éppen ezért nem valószínű, hogy szükség lesz egy másikra is.

 

A fűző okozta kellemetlenség egy nagyon fontos részlet, mivel az esküvő napja nagyon zsúfolt, és szeretnéd jól is érezni magad a nap végéig, ugyanakkor természetes hogy szeretnél a legcsinosabb és legszebb is lenni. Fűző helyett, inkább vegyél számításba egy olyan menyasszonyi ruhát, amelyik testalkatod számára a legelőnyösebb, amelyben pont olyan jól érezheted magad az esküvőn, mint a vendégeid.

 

 Ti milyen menyasszonyi fehérneműt viseltetek vagy fogtok viselni az esküvőn? Osszátok meg velünk ötleteiteket a fórumon.

Válassz, mivel kezdjük esküvőtök megtervezését?
Ötletalbum
Mentsd el kedvenc képeidet és rendezd őket ízlésednek megfelelően az Ötletalbumodba, többet is létrehozhatsz!
Weboldalam
Készítsd el saját esküvői weboldalad.
Teendők
A Nagy Nap sok tervezést és szervezést igényel. Ebben segítünk neked összeszedni és kezelni a legfontosabbakat!
Költség kalkulátor
Tervezd meg költségeidet kalkulátorunk segítségével!
Székszoknya ötletek házilag
A legegyszerűbb bérelni a székszoknyát az esküvőre, vagy ha nagyon egyedit szeretnénk, akkor varratni, de lássuk be, hogy egyik sem olcsó mulatság. Vi...
Esküvőszervező tanfolyamok Budapesten
Vannak lányok, akiket egyszerűen foglalkoztatnak az esküvők. Nem feltétlenül azért, mert például a saját álmaikat szeretnék másokon megvalósítani, mer...
Tippek téli nászutakhoz
Az emlékezetes nászutak nem minden esetben kell, hogy fehér homokos partokat és egzotikus utazásokat jelentsenek. Ha megfelelő helyen keresgélsz, a té...
Esküvői köszöntők és beszédek
Két ember egybekelése nagyon különleges alkalom, ezért amikor részt veszel egy esküvőn, biztosan olyan beszédet szeretnél mondani, amely mély benyomás...
Az esküvői álmok jelentése
Az álmok általában azokra a boldog percekre vonatkoznak, amikor találsz egy számodra fontos embert, tárgyat vagy bármi mást: például egy munkahelyet,...
Álomszép menyasszonyi csokrok
Út a Szász tanyára
A Jurta Üdülőházaktól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/9jjKAmLYh9N2 A Móló Panziótól a Szász Tanyáig: https://goo.gl/maps/uDF1Wi4hUZA2...