MEGLEPŐ ÉS MODERN ESKÜVŐI AJÁNDÉKOK

A nászajándékok és egyéb esküvői ajándékok kérdése mindig nagy fejtörést szokott okozni. Amennyiben valami érdekes ajándékkal szeretnéd meglepni az ifjú párt, válogass kedvedre az alábbi ötletek közül!

Az esküvői ajándék lista bevezetése előtt az ifjú pár rendszerint 10 vázával, 20 pohár szettel és több tucat fényképalbummal lett gazdagabb az esküvő után, pedig szegényeknek mindebből elegendő lett volna egy is, vagy az is lehet, hogy egyre sem volt szükségük.

A mai ifjú házasok már szerencsésebbek, hiszen az ajándék lista által végre olyan dolgokat kaphatnak, amire valóban szükségük van és ezáltal a vendégeknek is megkönnyítik a dolgukat. Mégis vannak olyan furfangos meghívottak, akik nem elégszenek meg a listán szereplő kenyérpirítóval, akik valami különleges, eredeti és személyes nászajándékkal szeretnék meglepni az ifjú part. Ha te is közéjük tartozol, biztosan tetszeni fog az alábbi ajándék lista, amelyet kifejezetten modern pároknak állítottunk össze.

Esküvői ajándék a művészetek hódolóinak

A művészet kedvelői biztosan értékelni fognak egy galériában vásárolt festményt, amelyet a kedvenc festőjük festett meg vagy passzol a stílusukhoz. Ha szívesen járnak színházba, vásárolhatsz nekik két jegyet a nekik tetsző darabra vagy egy híres opera vagy balett előadásra vagy bármilyen más olyan különleges eseményre, ahová már régóta el szerettek volna menni.

Nászajándék az otthonülőknek

Az olyan pároknak, akik a szabadidejüket legszívesebben a négy fal között töltik, vásárolhatsz érdekes vagy személyre szabott konyhai szerkentyűket vagy kerti szerszámokat. Kiváló ötlet még a szív alakú étkezési szett, amit a romantikus estéken használhatnak.

Esküvői ajándék a partiarcoknak

Azoknak a pároknak, akik szívesen szerveznek otthoni bulikat vagy töltik a szabadidejüket a barátaikkal, kiváló esküvői ajándék egy darts tábla, egy játékgép, egy csocsó vagy egy billiárd asztal. Biztosan örülnének egy nagyobb pohár szettnek vagy söröskorsó készletnek is.

Esküvői ajándék a gyógyíthatatlan romantikusoknak

A romantikusok mindent szeretnek, ami a szerelemmel, a romantikával kapcsolatos. Megajándékozhatod őket a legjobb romantikus filmek gyűjteményével, például az Elfújta a szél, Casablanca, Rómeó és Júlia, A szerelem hullámhosszán, Szerelem a végzeten, Titanic, Jerry Maguire, a Harry és Sally vagy más hasonlók. Meglepheted őket egy romantikus nyaralással, ha a pénz nem akadály számodra. Egy szerelmeslevél tartó ládika nem túl drága, de hidd el értékes ajándék lesz számukra.

Esküvői ajándék a sport fanatikusainak

A sport kedvelőinek felbecsülhetetlen ajándékot képez két jegy a kedvenc csapatuk meccsére, de vásárolhatsz nekik sportfelszereléseket, például a golf szerelmeseit meglepheted egy pár személyre szabott golfütővel, a focistáknak szerezhetsz a kedvenc játékuk autogramjával ellátott focilabdát stb.

Nászajándék az egészség buzgó híveinek

Számukra kiváló ajándék egy bérlet vagy tornagép, tornafelszerelés, egészség és fitnesz magazin előfizetés vagy egészségügyi könyvek.

Esküvői ajándék a világjáróknak

Azokat a párokat, akik szívesen utazgatnak, meglepheted egy feledhetetlen nászúttal, utazási kellékkel, táskákkal, irattárcákkal vagy bármi más utazással kapcsolatos cuccal.

Ha a pár egyik kategóriába sem tartozik, akkor ők valószínűleg a fifikás párok közé tartoznak. Számukra a legmegfelelőbb a személyre szabott esküvői ajándék, például egy pár névre szóló fürdőköpeny vagy törölközőszett.

Látod, nem is olyan nehéz, mindössze némi fantázia kell hozzá és könnyen megtalálhatod mindenki számára a tökéletes ajándékot.