Preambulum

Üdvözöljük honlapunkon! Köszönjük, hogy információ gyűjtése és a téma iránti érdeklődése során bennünket tisztel meg bizalmával!

Ha a jelen Általános Felhasználási Feltételekkel, a honlap használatával kapcsolatban kérdése merült fel, vagy amennyiben egyedi igényét szeretné velünk megbeszélni, úgy kérjük, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!

Honlap üzemeltető adatai:

Név: Happy Wedding Company Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 2100, Gödöllő Móricz Zsigmond utca 5.

Levelezési cím: 2100, Gödöllő Móricz Zsigmond utca 5.

Cégjegyzékszám: 13-09-178366

Adószám: 25046188-2-13

Közösségi adószám: HU25046188

Telefonszám: +36 70 625 2293

E-mail: [email protected]

Honlap: www.alompar.hu

a továbbiakban „Üzemeltető”.

 

Tárhelyszolgáltató adatai

Cégadatok: Rackforest Kft. (székhely: 1132 Budapest Victor Hugo utca 11., adószám: 14671858-2-41), telefonszám: +36 1 211 0044, e-mail cím: [email protected], honlap: www.rackforest.com )

 

A Happy Wedding Company Kft. üdvözli Önt weboldalán továbbá tájékoztatja, hogy a weboldal használata az alábbi feltételek mellett érvényes:

1. A felhasználási feltételek a Happy Wedding Company Kft. (2100, Gödöllő Móricz Zsigmond utca 5.) által üzemeltetett www.alompar.hu oldalon elérhető információkkal összefüggő szolgáltatások és a weblap használat és feltételeit tartalmazza.
2. Felhasználónak minősül a Weblap látogatója. Amennyiben a Felhasználó a weblap bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen felhasználási feltételeket.
3. Az Üzemeltető bármikor jogosult a felhasználási feltételek módosítására. A módosításról rövid felhívás formájában a nyitó oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően bármely szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a felhasználási feltételek módosítását. A weboldalon feltüntetett Adatkezelési tájékoztató is megismerésre elfogadásra kerül Felhasználó által a jelen felhasználási feltételek elfogadásával (www.alompar.hu/adatkezeles).
4. Az Üzemeltető nem vállal semminemű felelősséget a Weblapon található anyagok letöltésével kapcsolatban a felhasználónál felmerülő bármilyen hibáért vagy károsodásért.
Üzemeltető felhívja a figyelmet arra, hogy a honlapon lévő termékről vagy szolgáltatásról szóló információk elavulhatnak, így azok ellenőrzése más módon is szükséges. Elavult vagy nem helyes információk miatti bármilyen kár, sérelem egyéb hátrány esetén Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal honlap felhasználóival szemben.
5. A honlapon található információk nem minősülnek semmilyen formában sem ajánlattételnek Üzemeltető részéről.
6. A weboldalon „x”-el megjelölt tartalmak hirdetésnek minősülnek. A cikkekben, leírásokban vagy tartalmakban felhasznált egyéb linkek amelyek más weboldalakra hivatkoznak nem minősülnek hirdetésnek, azt a célt szolgálják, hogy adott témában Felhasználókkal széleskörűen tájékoztassák.
7. A weboldal és az azon megjelenő grafikai, tipográfiai, szoftveres és egyéb megoldások, cikkek, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt álnak, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a tulajdonos és/vagy az Üzemeltető jogosult. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Weblaphoz fűződő minden szellemi tulajdonjog az Üzemeltetőt illeti meg. Kivéve ez alól azon képeket, melyeket az Üzemeltető a www.pixabay.com weboldalról vagy egyéb más ingyenesen elérhető és felhasználható képadatbázisból használt fel, melyekre ezen adatbázisok szabályzata vonatkozik.
8. Felhasználó kijelenti és garantálja, hogy a Weblapot a jelen feltételek szerint használja, beleértve a jelen Feltétel szerinti jogszabályokat. Felhasználó kijelenti, hogy nem használja a weboldalt:
– levélszemét vagy kéretlen közlemények továbbítása;
– önmagának alompar.hu-ként, vagy más valakiként történő kiadása;
– élőfejek hamisítása vagy az azonosító adatok más manipulálása a Weblapon keresztül továbbított bármilyen tartalom eredetének leplezése céljából;
– megtévesztés arra vonatkozólag, hogy Ön valamilyen személlyel vagy szervezettel áll kapcsolatban;
– bármely olyan módon történő eljárás, amely negatívan érinti más felhasználók azon lehetőségét, hogy a Weblapot használják;
– olyan tevékenységek végzése, amelyek sértenének bármilyen alkalmazandó jogszabályt;

Ha megszegi a Felhasználói feltételeket, köteles az Ön cselekedeteinek következtében a honlap tulajdonosának illetve üzemeltetőjének és kapcsolt vállalkozásainak, valamint partnereinek az okozott kárt megtéríteni.

Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

Dátum: Budapest, 2022. július 6.