HASZNOS TIPPEK AZ ESKÜVŐI FOTÓZÁSHOZ

Elmúltak azok az idők, amikor a menyasszony és a vőlegény hagyományos esküvői fényképezkedésre vágyott. Ehelyett olyan képeket szeretnének, melyek a szerelmük beteljesedését egyedi módon mutatják be. Lássuk hogyan érheted ezt el?

Csókkal pecsételve

Készíts egy olyan képet, amely tartalmazza a menyasszony és a vőlegény kiegészítőit, de ne a fejük legyen a képen. Az est végén készíts egy olyan képet, ahol a menyasszony rúzsfoltot hagy a vőlegény ingén. Fényképezd le az inget, párosítsd a menyasszonyi cipővel, tegyél hozzá két fél pohár pezsgőt és a pár gyűrűit. Vagy készíts képet a menyasszonnyal miközben csókol lehet egy meghívóra, majd tedd azt a pár esküvői gyűrűi mellé, és így is készíts egy fotót.

Szépségszalonos esküvői fotók

A legújabb divat szerint trendi olyan esküvői képeket készíteni, melyeken a menyasszony a szépségszalonban készülődik az esküvőre. Ez egy kreatív módszer az események megörökítésére. A szalonban készült képek bemutatják a menyasszonynak a nagy napra való készülődését. Ezt a fényképet akár a hálószobába is kiteheted majd. A képek akár a menyasszony vonzó formáit is megörökítheti.

Egyéb egyedi és emlékezetes esküvői fotó ötletek

  • a menyasszony az ágyon fekszik és az ablak felé néz ábrándos tekintettel
  • a menyasszonyt a harisnyáját húzza fel vagy esetleg a fűzőjét igazítja.
  • a menyasszony a fürdőt díszíti rózsaszirmokkal
  • a menyasszony, amint az ajtó mögül lesi a vőlegényt.

A menyasszony készíthet egy esküvői fényképalbumot a szalonban készült képekkel, mellyel megajándékozhatja férjének a mézeshetek egyik estéjén.

A levegőben

Ha igazán vicces fényképet szeretnél készíteni, adj az esküvői fogadáson minden egyes személynek egy számot egytől háromig. Utasítsd őket arra, hogy amikor hallják a saját számukat, ugorjanak egyet. Ahányszor mondasz egy számot, csinálj egy képet, hogy minden egyes vendégről legyen kép a levegőben, pont miközben készülnek ugrani. A számokat mondd el ötször. Mond őket össze–vissza. Hidd el, annál viccesebb lesz a fotó. Ezek a képek biztosan megnevettetik majd a vendégeidet és jóval kreatívabbá teszik az esküvői fotóalbumot.

Fáradt lábak

Készíts egy olyan képet, amelyen az újdonsült házasok kint ülnek a lépcsőn, és nagyokat sóhajtoznak hogy túlestek az esküvői szertartáson. Tedd oda a vőlegényt, hogy vegye le a menyasszony cipőjét és fényképezd le, miközben a talpát masszírozza egy kötetlen beszélgetés közben. Készíthetsz egy képet a menyasszonnyal is, miközben a homlokát ráncolva a vőlegény talpát masszírozza. A vendégek biztosan nagyokat fognak nevetni, amikor megnézik majd az esküvői albumot.

Vicces fotó a koszorúslányokkal és a vőfélyekkel

Csinálj egy olyan képet, amin a koszorúslányok a vőlegény arca felé hajolva csókot készülnek adni neki. A kép előtt mindegyik koszorúslány hagyjon rúzsnyomot a vőlegény arcán. A menyasszony is pusziljon meg minden vőfélyt.