AZ ELJEGYZÉSI ÉRTESÍTŐ

Amikor felmerül az esküvő tervezése, bizony tudnod kell, hogy rengeteg tennivaló vár rád. Még mielőtt elkezdenél tervezgetni, közölnöd kell a környezeteddel a nagy hírt. Ez egy olyan dolog, amit az emberek nem tervezgetnek előre, csak amikor maga a leánykérés megtörténik, akkor kezdenek el gondolkodni rajta. Az alábbiakban arra vonatkozóan olvashatsz tippeket, hogy miként közöld a környezeteddel a házasságod hírét.

Az eljegyzési gyűrű, mint értesítő

Mindenekelőtt egy pár lánykéréssel kapcsolatos tanács a férfiaknak … A leánykérésnek több lehetséges módja van. Gyakran a nőknek más álmaik, elképzeléseik vannak ezzel kapcsolatban, mint a férfiaknak. Lehet azért, mivel ez az a pillanat, amire egy nő egész életében vár.

A leánykéréshez szükség van néhány dologra, hogy a pillanat valóban tökéletes legyen. Elsősorban egy eljegyzési gyűrűre. A nők szeretik villogtatni a fotókon az ujjukon megcsillanó gyűrűt. Hiszen ez elárulja azoknak is, akik nem állnak közeli kapcsolatban vele, hogy esküvőre készül. Gyakran a férfiak nem értik meg, miért fontos, hogy más is tudja ezt, de mi nők már csak ilyenek vagyunk, szeretjük mutogatni eljegyzési gyűrűnket és ha tehetnénk, a világon mindenkinek megmutatnánk azt. Úgyhogy fiúk a legjobb, ha egy gyűrűvel a zsebben álltok életetek választottja elé.

Tehát az eljegyzési gyűrűvel is tudathatod környezeteddel, hogy eljegyeztek, de ez nem elég, az eljegyzést általában meg kell ünnepelni és az ünnepség meghívottainak küldhetsz eljegyzési értesítőt is.

Az eljegyzési kártya

Az eljegyzési értesítőbe belefoglalhatjátok a lánykérés mozzanatait. Ha például egy tengerparton történt a leánykérés, ezt feltüntethetitek az értesítőn, például egy ilyen típusú képpel. Természetesen nem csupán ezt kell tartalmazza az értesítő, hanem az eljegyzési buli részleteit is.

Az eljegyzési ünnepség fontossága

Az eljegyzési esemény nagyon fontos mindkét házasságra elszánt fél életében,  hiszen ez az első alkalom, amikor kettőjük házasságát ünnepli mindenki körülöttük. A házasság nemcsak a menyasszony és a vőlegény számára fontos, hanem mindazok számára is, akik őket szeretik, akik mellettük vannak. Egy eljegyzés változást hoz mindenki életébe. Ha méltóképpen szeretnéd megünnepelni ezt a fontos pillanatot, szervezz mindenképpen eljegyzési bulit. Elég ha meghívjátok a közeli barátokat, családtagokat egy étterembe és ott jelentitek be a nagy hírt.

Szóbeli értesítés eljegyzési partihoz

Ha kártyákkal nem akarod bejelenteni az eljegyzést, akkor szóban értesítsd a vendégeket. Mindössze annyit közölj velük, hogy szeretnéd, ha eljönnének egy közös vacsorára, azt nem kell feltétlenül tudniuk, hogy egy eljegyzési ünnepségre hivatalosak. Majd a partin, amikor mindenki megérkezett, jelentsétek be az eljegyzést. Így tökéletes meglepetést okozhatsz a vendégeknek, csak vigyázz, hogy mindenki legyen jelen és hallja a bejelentést. Ha étteremben jelentitek be a hírt, lehet a többi vendég bámulni fog titeket, de végül is kit izgat, ennél sokkal fontosabb az a hír, amit bejelentettetek.

Nézz körbe interneten

Ha mégis úgy döntöttetek, hogy eljegyzési értesítőkártyákkal szeretnétek közölni az ismerősökkel házassági szándékotokat, keress az interneten hasonlókat. Lehet találsz néhány olyan helyi üzletet, ahol elkészítik ezeket. Ha az internetről szeded le őket, te döntheted el, milyet szeretnél és egy csomó pénzt is megtakarítasz. Az interneten biztosan szélesebb választék áll előtted, mint egy helyi üzletben, legyen szó akár eljegyzési idézetekről, az értesítő szövegéről vagy a kártya kinézetéről. A lényeg hogy megtaláld azt a kártyát, amely a legjobban illik ahhoz a bejelentéshez, amit hirdet.

Az eljegyzés egy csodálatos pillanat mindenki életében. Tökéletes alkalom arra, hogy eltölts egy kis időt a szeretteiddel és megoszd velük azt a hírt, ami megváltoztatja életeteket. Erre az alkalomra a legjobb megoldás egy eljegyzési ünnepség szervezése.

Tehát, ha pároddal eldöntöttétek, hogy összeházasodtok, kezdj el gondolkodni azon, hogy hogyan osztod meg a hírt másokkal. A fentebbiekben néhány ötletet próbáltunk adni ehhez. A lényeg, hogy ne hanyagold el, már aznap kezdj el szervezkedni, amikor életed szerelme feltette a nagy kérdést. Vigyázz előtte semmiképpen ne tervezgess, hiszen megijeszted szegényt.